If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тази "статия" си е чиста проба реклама на интернет магазин.
Всъщност разпространявам новинарският сайт по този начин. Той за момента няма комерсиална цел, а и не виждам нищо лошо в това да споделям негови статии във форумите. Има доста статии и за други марки, които са напълно уникални и чрез споделянето им аз предоставям интересна информация на повече места и съответно печеля посещения. Сайтът не е бъгав с реклами и действително целта му е да обединява автомобилните маниаци и да отразява интересни събития (най-вече от България). Но ако мислите, че по този начин се опитвам да чийтна, моля да ми бъде изтрита публикацията!
Чисто като съвет, лично аз бих подходил към директните реклами, било то с банери или по друг начин, отколкото на прикрити такива измежду статиите, още повече като се има в предвид, че никъде не е обозначена като платена публикация. В дългосрочен план ще изгубиш читатели.
Чисто като съвет, лично аз бих подходил към директните реклами, било то с банери или по друг начин, отколкото на прикрити такива измежду статиите, още повече като се има в предвид, че никъде не е обозначена като платена публикация. В дългосрочен план ще изгубиш читатели.
Платени реклами имам също, просто форумите са мястото където можеш да намериш директно правилно таргетираната група читатели, от която се нуждаеш. Не мисля, че ще изгубя читатели в дългосрочен план, поради причината ,че новините са от сигурен източник и няма никаква измама в сайта ми
Начи отивам в некъф магазин питам за свещи оня ми вика 240 лв ама за тебе 190.Е убо де, любоф от пръв поглед ли е какво ли...Абе в една банка не ми казаха е ти 5000лв ама ще връщаш 4000.Цената на една стока е 100 лв продавача обявява 100+10лв и като те види - за ТЕБЕ 10% отстъпка.Е нема такъв дето ще си изхвърли хляба на първия срещнат.Що направо не си кажат истинската цена, ми будалкат с щедрост.Аре стига кифлите са в молъ.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Начи отивам в некъф магазин питам за свещи оня ми вика 240 лв ама за тебе 190.Е убо де, любоф от пръв поглед ли е какво ли...Абе в една банка не ми казаха е ти 5000лв ама ще връщаш 4000.Цената на една стока е 100 лв продавача обявява 100+10лв и като те види - за ТЕБЕ 10% отстъпка.Е нема такъв дето ще си изхвърли хляба на първия срещнат.Що направо не си кажат истинската цена, ми будалкат с щедрост.Аре стига кифлите са в молъ.
Бре! Доживях да съм съгласен с теб на 100%. Вдя ли реклама - плащаш едно, получаваш 2, всячески избягвам "стоката". Сигурен съм че мога да я намеря три пъти(поне) по евтино, или че ако я закупя, никога няма да я ползвам по вече от веднъж.
Платени реклами имам също, просто форумите са мястото където можеш да намериш директно правилно таргетираната група читатели, от която се нуждаеш. Не мисля, че ще изгубя читатели в дългосрочен план, поради причината ,че новините са от сигурен източник и няма никаква измама в сайта ми
Не обичам да хейтвам, но статията е много много зле. А да се предлага такава статия на фенове на алфа ромео във форума, е меко казано смешно.
Този сайт аз повече не бих го погледнал независимо от добрите намерения на създаделят му. Поздрави.
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Добре де, какво означава определението "скъпа поддръжка"? Скъпа е поддръжката, когато нямаш пари да си поддържаш колата. Имаш ли пари - не е скъпа. Обаче Болгар ако разполага с 2000 лв. ще вземе още 1000 на заем за да си купи кола за 3000 лв. И после няма пари да я обслужи и почва да се жалва наляво-надясно колко скъпи са частите. Всеки трябва да си знае мястото под слънцето и да се съобразява с това!
Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части, Alfa Romeo 156 1.9JTD,150 коня.
Comment