Известие

Collapse
No announcement yet.

Все пак не е скъпа поддръжката на Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Все пак не е скъпа поддръжката на Алфа Ромео

Ето и една статия, която разкрива обратно на повечето мнение за марката. Вие как мислите ?

http://www.nastarta.com/%D0%B2%D1%81...E%D0%BC%D0%B5/

Първоначално публикувано от charka Покажи съобщение
    Ето и една статия, която разкрива обратно на повечето мнение за марката. Вие как мислите ?

http://www.nastarta.com/%D0%B2%D1%81...E%D0%BC%D0%B5/
    Тази "статия" си е чиста проба реклама на интернет магазин.
    AR 156 2.0 TS еx
    AR 159 jts 2.2

Comment

Колега, 30лв на месец е платената реклама във форума. Малко е смешно с такива тарикатлъци да си рекламирате сайта.
      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

То пък един сайт...
        Правя каквото трябва, пък да става каквото ще...

Comment

Първоначално публикувано от damyanov Покажи съобщение
          То пък един сайт...
          Харесва ми подписът ти !

---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:29 ----------

Първоначално публикувано от Phanter Покажи съобщение
          Тази "статия" си е чиста проба реклама на интернет магазин.
          Всъщност разпространявам новинарският сайт по този начин. Той за момента няма комерсиална цел, а и не виждам нищо лошо в това да споделям негови статии във форумите. Има доста статии и за други марки, които са напълно уникални и чрез споделянето им аз предоставям интересна информация на повече места и съответно печеля посещения. Сайтът не е бъгав с реклами и действително целта му е да обединява автомобилните маниаци и да отразява интересни събития (най-вече от България). Но ако мислите, че по този начин се опитвам да чийтна, моля да ми бъде изтрита публикацията!

Поздрави!

Comment

Чисто като съвет, лично аз бих подходил към директните реклами, било то с банери или по друг начин, отколкото на прикрити такива измежду статиите, още повече като се има в предвид, че никъде не е обозначена като платена публикация. В дългосрочен план ще изгубиш читатели.

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
              Чисто като съвет, лично аз бих подходил към директните реклами, било то с банери или по друг начин, отколкото на прикрити такива измежду статиите, още повече като се има в предвид, че никъде не е обозначена като платена публикация. В дългосрочен план ще изгубиш читатели.
              Платени реклами имам също, просто форумите са мястото където можеш да намериш директно правилно таргетираната група читатели, от която се нуждаеш. Не мисля, че ще изгубя читатели в дългосрочен план, поради причината ,че новините са от сигурен източник и няма никаква измама в сайта ми

Comment

Тотални сбърканости има в тази статия. Не ми харесва.
                Alfa Romeo 156 SW 2002 1.9JTD 115hp
                Alfa Romeo Giulietta 2014 1.4MA 170hp TCT Exclusive

Comment

Жулиета седан, изобилстваща от карбон.

Конкурираща ФОРД.

Че какво не ти хареса?

1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Начи отивам в некъф магазин питам за свещи оня ми вика 240 лв ама за тебе 190.Е убо де, любоф от пръв поглед ли е какво ли...Абе в една банка не ми казаха е ти 5000лв ама ще връщаш 4000.Цената на една стока е 100 лв продавача обявява 100+10лв и като те види - за ТЕБЕ 10% отстъпка.Е нема такъв дето ще си изхвърли хляба на първия срещнат.Що направо не си кажат истинската цена, ми будалкат с щедрост.Аре стига кифлите са в молъ.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Начи отивам в некъф магазин питам за свещи оня ми вика 240 лв ама за тебе 190.Е убо де, любоф от пръв поглед ли е какво ли...Абе в една банка не ми казаха е ти 5000лв ама ще връщаш 4000.Цената на една стока е 100 лв продавача обявява 100+10лв и като те види - за ТЕБЕ 10% отстъпка.Е нема такъв дето ще си изхвърли хляба на първия срещнат.Що направо не си кажат истинската цена, ми будалкат с щедрост.Аре стига кифлите са в молъ.
                      Бре! Доживях да съм съгласен с теб на 100%. Вдя ли реклама - плащаш едно, получаваш 2, всячески избягвам "стоката". Сигурен съм че мога да я намеря три пъти(поне) по евтино, или че ако я закупя, никога няма да я ползвам по вече от веднъж.
                      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от charka Покажи съобщение
                        Платени реклами имам също, просто форумите са мястото където можеш да намериш директно правилно таргетираната група читатели, от която се нуждаеш. Не мисля, че ще изгубя читатели в дългосрочен план, поради причината ,че новините са от сигурен източник и няма никаква измама в сайта ми
                        Не обичам да хейтвам, но статията е много много зле. А да се предлага такава статия на фенове на алфа ромео във форума, е меко казано смешно.

Този сайт аз повече не бих го погледнал независимо от добрите намерения на създаделят му. Поздрави.
                        Last edited by VFTI; d.m.y г., 15:00.
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

Добре де, какво означава определението "скъпа поддръжка"? Скъпа е поддръжката, когато нямаш пари да си поддържаш колата. Имаш ли пари - не е скъпа. Обаче Болгар ако разполага с 2000 лв. ще вземе още 1000 на заем за да си купи кола за 3000 лв. И после няма пари да я обслужи и почва да се жалва наляво-надясно колко скъпи са частите. Всеки трябва да си знае мястото под слънцето и да се съобразява с това!
                          Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                          Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                          Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                          Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Мда... най-много ме кефят тея типове с дъртите X5-ци дето нямат пари гуми да и купят, ама иначе са гъзари с X5-ца.
                            www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Ту Жулиета, ту Жулия....после седанова Жулиета....

Може да си поръчам две предни седалки с карбон...щом пък са такива големи отстъпките...
                              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                              X